Jaja. Er zit echt iemand achter deze website 🙂

Ik ben Katleen Van Landschoot en mijn kantoor vind je in de Wulvergemstraat 42 in Wulvergem, Heuvelland. (Goed mogelijk dat je daar nog nooit van gehoord hebt. Wulvergem is een piepklein dorp in het puntje van West-Vlaanderen, tegen de Franse grens).

Als je in de buurt bent en je wil even zwaaien, of – om het in BNI-termen te zeggen – “een 1-op-1 doen” of je wil mijn laptop zien waarop ik al mijn blogs, berichten en andere content maakt, spring dan gerust even binnen.  

Het vaste telefoontoestel dat naast mijn computer staat rinkelt als je (0032) 57 466 557 intypt / duwt / draait (afhankelijk van je telefoon). Mijn toestel werkt, 24 uur per dag, 7 op 7. 

Maar: ik zet de telefoon vaak op stil want als copywriter lever ik het beste werk voor mijn klanten als ik geconcentreerd kan schrijven. Daarom geef ik je graag een mobiel nummer: (0032) 496 61 44 99. Dat is het nummer van Geert. (Want mijn eigen gsm zit dikwijls onderaan in mijn handtas en tegen dat ik dat ding gevonden heb, zijn de kikkers van mijn voorgeprogrammeerde ringtoon al gestopt met kwaken.) 

Geert heeft zijn telefoon wél altijd bij zich. Hij is mijn rechterhand en neemt op als je belt op gelijk welk moment van maandag tot vrijdag, tussen 9 en 18u (voor de duidelijkheid: CET – Central European Time). Hij beheert ook mijn agenda. 

Mailen kan ook: info@deschrijfcoach.be 

En ook een formulier invullen is mogelijk. Dat staat hieronder 🙂

Dus: tot binnenkort?

Contacteer Katleen

Katleen Van Landschoot
Wulvergemstraat 42
B-8950 Wulvergem 
0032 57- 466 557
info@deschrijfcoach.be

BTW-nummer: BE0860.102.265

Katleen Van Landschoot draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches