Powerwoorden - Katleen Van Landschoot

Jaag je websitebezoekers niet langer weg

Ontdek 25 powerwoorden waardoor dubbel zoveel mensen 'ja' zeggen tegen je aanbod

Wat zou er gebeuren met je business als je wist hoe je mensen kunt laten stoppen met scrollen om jouw berichten, blogs en e-mails te lezen?  

 Veel coaches en zaakvoerders van kleine ondernemingen vinden het lastig om de aandacht te trekken van de juiste mensen. Ze willen niet luid roepen of opdringerig zijn, maar willen wel graag nieuwe klanten voor hun aanbod. 

 Dus…: Hoe trek je slim en strategisch de aandacht – zonder gladde trucs?

Dat kom je te weten in de Masterclass Magnetische Marketing.

In deze exclusieve workshop ontdek je de 5 simpele stappen en 25 woorden  die de beste copywriters gebruiken voor krachtige content. Aan het eind van de masterclass heb jij helder hoe ook jij echt verbinding maakt met je publiek én heb je een checklist om te gebruiken voor al je berichten, blogs en e-mails.   

Eenmalig aanbod: Masterclass Magnetische Marketing

(Nu met tijdelijke actiekorting)

Uren
Minuten
Seconden

Online training

Je bekijkt deze masterclass gewoon bij je thuis op het moment dat het jouw het beste uitkomt.

Praktisch toepasbaar

Omdat je geen tijd te verliezen hebt zit deze training vol tips die je meteen kunt toepassen

Bewezen strategieën

Deze stappen en woorden gebruik ik zelf elke dag - omdat ze werken

Levenslang toegang

Je houdt altijd toegang tot de masterclass zodat je later alles nog kunt terugkijken.

Je kunt de masterclass meteen bekijken

Gewone woorden, buitengewone resultaten

Deze tips deel ik normaal alleen met klanten

Mijn VIP-klanten krijgen mijn gids met powerwoorden. Ze gebruiken hem dagelijks voor al hun marketingteksten. In deze masterclass krijg je mijn powerwoorden ook en ontdek je waarom ze zo goed werken. Zo kun jij ze gebruiken – op een manier die bij je past.
Bovendien krijg je voorbeelden van hoe andere ondernemende mensen de powerwoorden met succes inzetten in hun marketing.

Copywritingtechnieken voor niet marketeers

Geen marketingachtergrond nodig

Marketing saai? Nee hoor. Als je de stappen kent en weet welke woorden werken, dan kun je ermee spelen en creatief zijn. Je hoeft geen schrijftalent te zijn.
Deze masterclass is voor jou als je toffe berichten wilt maken die mensen doen watertanden. Of als je meer klanten wilt. Of allebei.

Copywriting is een vak. Mijn vak.
Gun je business ook een voorsprong dankzij deze online training
Dit zeggen anderen:

“Door deze inspirerende woorden stegen mijn ondertekende offertes. Nu verkoop ik materialen met een hogere winstmarge waardoor ik aan het eind van de maand meer over heb”
(Marc Haegeman – loodgieter)

“Ik ben altijd al geboeid geweest door marketing maar had geen tijd om dikke cursussen te lezen of verschillende webinars te volgen. De training ‘Magnetische Marketing’ leek mij wel interessant om een inzicht te krijgen in de basis. Vanaf het begin werd ik echter overstelpt met tips die ik onmiddellijk kon toepassen. Na een uur had ik een pak informatie waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon. Dit zowel bij een gesprek met klanten als om doelgericht te communiceren op mijn website en om duidelijk te essentie over te brengen tijdens een presentatie. Aanrader!”
(Kristof De Stickere – Foto Stickie)

“Katleen beheerst de kunst om met zo weinig mogelijk woorden, maar wel alle juiste en nodige woorden, een aantrekkelijke en duidelijke boodschap over te brengen naar de klanten”
(Johan Carpentier – zaakvoerder wijnhandel Carpevino)

“Een tekst schrijven is voor de één al eenvoudiger dan de ander, maar schrijven vanuit een andere ooghoek en begrijpelijk voor een ruim publiek is een ander paar mouwen. We deden beroep op Katleen voor het herwerken van zelfgeschreven teksten. Met slechts een aantal extra hints wist zij deze teksten om te zetten in vlotte zinnen en woordspelingen. Als je dat kan, moet je toch wel een krak zijn vind ik”
(Lieve Declercq – Skwid, Print & Communication Store)

KRIJG DE MASTERCLASS nu voor €97,00 €27

Eenmalige investering

4,8 / 5,0 op basis van 27 Google beoordelingen
4.8/5
"Katleen maakt het helemaal niet moeilijk, brengt het wervelend én vooral vol bruikbare tips. Ze geeft jou de handvaten waarmee je dagelijks aan de slag gaat in je algemene en online communicatie."
Leen Muylle
Zaakvoerder BACKOFFICE4YOU
"Net jouw powerwoorden gedownload: ziet er top uit. Ga deze goed doornemen en implementeren. Jij bent zo lekker gestructureerd en duidelijk"
Maaike Niemantsverdriet
Welzijnoloog & Energie-expert

Veelgestelde vragen

... en antwoorden

Magnetische marketing is een manier van marketing waarbij je de harten wint van mensen met woorden. Copywriting is verkopen met woorden. Woorden maken het verschil in video, op sociale media, in pitches en presentaties, in e-mails… Zowel online als offline maken woorden het verschil.  Als je de aandacht, het respect en het vertrouwen van mensen wilt krijgen is het belangrijk dat je weet wat je het beste zegt en waarom.  Het zijn geen trucs of louche technieken. Het zijn gewone woorden die je slim kunt inzetten. In de online masterclass ontdek je hoe je dat precies doet. Je krijgt een overzicht van enkele van de meest krachtige woorden om te gebruiken in je pitch, in je presentaties, in je nieuwsbrieven, op sociale media, in blogs, op je website, in verkoopgesprekken…

De stappen, inzichten en woorden werken voor iedereen die werkt met mensen. Menselijke gedragingen, verlangens en behoeftes zijn universeel. Als je weet hoe je daar het best rekening mee houdt, dan doe je aan winnende marketing. 
In deze masterclass krijg je geen hippe trends of trucs van voorbijgaande aard maar inzichten waarvan bewezen is dat ze effectief zijn. 

Dit is een aanbieding om je te bedanken dat jij je hebt aangemeld voor het webinar. 
Deze training heb ik al verschillende keren gegeven zowel tijdens (offline) workshops als tijdens live trainingen. De deelnemers waren iedere keer enthousiast. Ook lang nadat ze de training hebben bijgewoond, gebruiken ze nog de powerwoorden. 

Je krijgt meteen toegang en de masterclass blijft altijd voor jou beschikbaar zolang de training bestaat. Je kunt de training dus zo lang en zo vaak (her)bekijken als je wilt. Wees gerust: ik ben niet van plan om de training offline te halen omdat het een van mijn meest gewaardeerde trainingen is en ik het liefst zoveel mogelijk mensen wil helpen. 

Je maakt je betaling in orde en daarna krijg je meteen toegang tot de link naar de masterclass. Kijk ook even bij je spam. Soms gebeurt het dat de geautomatiseerde e-mails daar terechtkomen. 

Katleen Van Landschoot draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders